samtal

Ingen klarar allt själv. Alla behöver stöd ibland.

Ibland behöver man annat stöd än vad personer som du känner kan ge dig. Då kan det vara bra att prata med någon som har utbildning för att kunna ge stöd.


Du är inte ensam om att ha det jobbigt eller att få problem. Ingen klarar allting själv, alla behöver få stöd ibland. Även om det kan kännas som att problemen inte går att lösa, är det många som känner sig bättre eller mer hoppfulla redan efter några samtal.

Befinner du dig på en plats i livet där du längtar efter förändring, men inte vet hur du ska gå till väga? Kanske går du just nu igenom en tuff period i ditt liv och behöver stöd i detta, eller bär du med dig sår från tidigare händelser som behöver bearbetas och läkas. Då är du välkommen till mig för samtal för att reda ut din väg framåt i livet.

En samtalsterapeut har tystnadsplikt och här kan du känna en trygg stämning och få ett bra samtal. Jag hjälper dig om du tycker att det är svårt att berätta hur du har det. Här är några exempel på när samtalsterapi kan hjälpa: du mår dåligt men vet inte varför, du vill jobba med din självkänsla, du har varit med om något svårt, du vill få en bättre relation med din familj, partner eller kompisar, du har funderingar kring din kropp eller sexualitet, du sover dåligt, känner dig stressad, har ångest eller är nedstämd.